Ndime per Jetmir Mustafen

Ndime per Jetmir Mustafen

From James Smith

Jetmir Mustafa 5 vjeçari nga Gjilani nuk dëgjon e as nuk flet… kërkon ndihmën tuaj për shërim në Turqi.

Support this campaign

Subscribe to follow campaign updates!

More Info

Pes  vjeçari Jetmir Mustafa nga Gjilani nuk dëgjon e as nuk flet… kërkon ndihmën tuaj për shërim në Turqi.

Jetmir Mustafa nga fshati Romajë i Prizrenit tash e tre javë ndodhet në Turqi, kjo me shpresën se atje do të gjejë shërim.

Jetmiri  ende nuk e thotë as edhe një fjalë të vetme, nuk dëgjon dhe disa hapa i bën por me vështirësi.

Ai vuan nga asthma, RPM, bronchopneonomia, incipiente dhe tonsilloadenoiditis hypertrophica.

Jetmir Mustafa  ka nevojë për ndihmë financiare, për kurimin e sëmundjeve prinderve te tije i janë kërkuar 40 mijë euro, kosto kjo e papërballueshme për familjen e tij.

“Jetmiri i ka 5 vite, për cdo ditë i përkeqësohet gjendja shumë. Gjatë frymarrjes nuk dëgjon, nuk fol, bllokohet çdo ditë e më shumë frymë nuk mundet me marr hiç përmes hundëve, frymë merr vetëm përmes gojës edhe ato duke u ngulfatur dhe pastaj bllokohet totalisht”

Campaign Wall

Join the Conversation

Sign in with your Facebook account or