Gratis After Effects | Volledige versie van

Gratis After Effects | Volledige versie van

From Ken Mosley

I'm raising money for a cause I care about, but I need your help to reach my goal! Please become a supporter to follow my progress and share with your friends.

Support this campaign

Subscribe to follow campaign updates!

More Info

Tárolhatja az Adobe PDF vagy a PDF portfólió módosításait az eredeti PDF-ben vagy a PDF másolatában. Az egyes PDF-fájlokat akár további dokumentumformátumokba is mentheti, mint például szöveg, XML, HTML és Microsoft Word. A PDF fájlba mentése szöveges formátumban lehetővé teszi az anyag használatát képernyőolvasóval, képernyő nagyítóval vagy más segédeszközzel. Ha nincs hozzáférése ehhez a forrásdokumentumhoz, amely  Adobe   PDF-t hozott létre, akkor is lehetőség van képek és szövegek másolására a PDF-fájlból, hogy mindenhol felhasználhatók legyenek. Akár exportálhatja a PDF-fájlt újrafelhasználható formátumába, vagy exportálhatja a grafikákat PDF-ben más formátumba. Az Adobe Acrobat Reader felhasználói elmenthetik maguknak a PDF vagy a PDF portfólió másolatát, ha a dokumentum készítője felhatalmazza a felhasználási jogokat. Ha egy rekordnak további vagy korlátozott használati jogai vannak, akkor az eszköztár alatti fájl üzenetsor a hozzárendelt korlátozásokra vagy jogosultságokra utal. Ez a technika a PDF-fájlok, beleértve a PDF-portfóliókat, és olyan PDF-fájlok tárolására, amelyekhez megjegyzéseket, űrlapmezőbejáratokat és digitális aláírásokat adott. Digitálisan aláírt PDF fájl mentése érvényteleníti az aláírást. A fájl módosításainak mentéséhez válassza a Fájl> Mentés lehetőséget. A PDF másolatának tárolásához válassza a Fájl> Mentés lehetőséget. Az Acrobat Reader programban válassza a Fájl> Mentés vagy a Fájl> Egyéb mentése> Szöveg lehetőséget. 

 A PDF-portfólió másolatának tárolásához válassza a Fájl> Egyéb mentése> PDF-portfólió lehetőséget. Ha webböngészőben néz PDF-fájlt, az Acrobat File menü nem érhető el. A PDF mentéséhez használja az Acrobat eszköztár Mentés másolatát gombját. Válassza a Fájl> Visszaállítás lehetőséget, majd kattintson a Vissza gombra. Az automatikus mentés funkció megakadályozza a munka elvesztését áramkimaradás esetén, fokozatosan és meghatározott időközönként mentve a fájlváltozásokat előre meghatározott helyre. Az első fájl nincs módosítva. Inkább az Acrobat létrehoz egy automatikus mentési rekordot a változásokról, amely tartalmazza az összes módosítást, amelyet ebben a nyitott dokumentumban végzett utolsó automatikus mentésként. Az automatikus mentési fájlban található új információk mennyisége attól függ, hogy az Acrobat milyen gyakran menti az automatikus mentési fájlt. Ha az automatikus mentési periódust 15 percre állítja, akkor probléma merülhet fel a munkájának utolsó 14 percében. A rendszeres automatizált mentés megakadályozza az információk elvesztését, és különösen hasznos, ha kiterjedt módosításokat hajt végre egy fájlban, például megjegyzések beépítésével. Az Acrobat újraindításakor automatikusan mentheti az eredeti dokumentumokat. Amikor bezár, manuálisan ment, vagy visszatér a fájl utolsó mentett verziójához, az automatikus mentési fájl törlődik.

Campaign Wall

Join the Conversation

Sign in with your Facebook account or