Download Adobe After Effects CS3 Full Version Gratis

Download Adobe After Effects CS3 Full Version Gratis

From Kirk Greenwood

I'm raising money for a cause I care about, but I need your help to reach my goal! Please become a supporter to follow my progress and share with your friends.

Support this campaign

Subscribe to follow campaign updates!

More Info

Az Adobe PDF-be vagy a PDF-portfólióba történő módosításokat elmentheti az eredeti PDF-be vagy a PDF másolatába. Akár el is mentheti az egyes PDF fájlokat más dokumentumformátumokba, például szöveg, XML, HTML és Microsoft Word. A PDF fájl formátumba mentése szöveges formátumban lehetővé teszi a tartalom használatát képernyőolvasóval, képernyő nagyítóval vagy más segítő technológiával. Ha nincs hozzáférése ehhez az  Adobe   PDF fájlt létrehozó forrásfájlokhoz, akkor is másolhat szöveget és képeket a PDF-fájlból, hogy mindenhol felhasználja őket. Exportálhatja a PDF-fájlt újrafelhasználható formátumába, vagy exportálhat képeket PDF-be egy másik formátumba. Az Adobe Acrobat Reader felhasználói elmenthetik maguknak a PDF vagy a PDF portfólió másolatát, ha a dokumentum készítője engedélyezte a használati jogokat. Ha egy rekord hozzáadott vagy korlátozott használati jogokkal rendelkezik, akkor az eszköztár régió alatti rekord üzenetsor a hozzárendelt korlátozásokra vagy jogosultságokra utal. Ezzel a módszerrel mentheti a PDF-eket, például a PDF-portfóliókat, és azokat a PDF-fájlokat, amelyekhez megjegyzéseket fűzött, a mezőbejáratokat és a digitális aláírásokat. Digitálisan aláírt PDF fájl mentése érvényteleníti az érintést. Az aktuális fájl módosításainak mentéséhez válassza a Fájl> Mentés lehetőséget. A PDF másolatának tárolásához válassza a Fájl> Mentés lehetőséget. Az Acrobat Reader programban válassza a Fájl> Mentés másként vagy a Fájl> Mentés másként> Szöveget lehetőséget. 

 A PDF-portfólió másolatának mentéséhez válassza a Fájl> Mentés másként> PDF-portfóliót. Ha egy webböngészőben lát PDF-fájlt, az Acrobat File menü nem érhető el. A PDF tárolásához használja az Acrobat eszköztár Mentés másolatát gombját. Válassza a Fájl> Visszaállítás lehetőséget, majd kattintson a Vissza gombra. Az automatikus mentés funkció védelmet nyújt a munka elvesztése ellen áramkimaradás esetén, és rendszeres időközönként menti a fájlokat egy előre meghatározott helyre. Az első fájl nincs módosítva. Inkább az Acrobat generál egy automatikus mentési rekordot a változásokról, amely tartalmazza az automatikus mentés óta végrehajtott összes módosítást a nyitott fájlban. Az automatikus mentési fájlban található új információk mennyisége attól függ, hogy az Acrobat milyen gyakran őrzi meg az automatikus mentési fájlt. Ha az automatikus mentés intervallumát 15 percre állítja, akkor probléma merülhet fel az utolsó 14 percben. A gyakori automatikus mentés megakadályozza az adatvesztést, és különösen hasznos, ha kiterjedt módosításokat hajt végre egy fájlban, például megjegyzések hozzáadásával. Az Acrobat újraindítása után automatikusan menthetők az eredeti dokumentumok. Amikor bezár, manuálisan ment, vagy visszatér egy fájl utolsó mentett verziójához, az automatikus mentési fájl törlődik.

Campaign Wall

Join the Conversation

Sign in with your Facebook account or