Download Adobe After Effects CC2020.17.0.5.16 for Windows

Download Adobe After Effects CC2020.17.0.5.16 for Windows

From Edgar Wilmington

I'm raising money for a cause I care about, but I need your help to reach my goal! Please become a supporter to follow my progress and share with your friends.

Support this campaign

Subscribe to follow campaign updates!

More Info

Az Adobe PDF vagy PDF portfólió módosításait az első PDF-fájlban vagy a PDF másolatában tárolhatja. Akár elmentheti az egyes PDF fájlokat más fájlformátumokba, beleértve a szöveget, az XML-t, a HTML-t és a Microsoft Word-t. A PDF fájlba mentése szöveges formátumban lehetővé teszi az anyag használatát képernyőolvasóval, képernyő nagyítóval vagy más segítő technológiával. Ha nincs hozzáférése az  Adobe   PDF-fájlt létrehozó forrásfájlokhoz, akkor is képes másolni a képeket és a szövegeket a PDF-fájlban, hogy máshol használhassa őket. Akár exportálhatja a PDF-fájlt újrafelhasználható formátumába, vagy exportálhatja a képeket PDF-be más formátumba. Az Adobe Acrobat Reader felhasználói elmenthetik egy PDF vagy PDF portfólió másolatát, ha a dokumentum készítője feljogosítja a használati jogokat. Ha egy rekord hozzáadott vagy korlátozott használati jogokkal rendelkezik, az eszköztár régió alatti rekord üzenetsáv leírja a hozzárendelt korlátozásokat vagy jogosultságokat. Ez a módszer PDF-fájlok, például PDF-portfóliók és PDF-fájlok tárolására, amelyekhez megjegyzéseket, űrlapmezőbejáratokat és digitális aláírásokat adott. Digitálisan aláírt PDF fájl mentése érvényteleníti az érintést. Az aktuális fájl módosításainak tárolásához válassza a Fájl> Mentés lehetőséget. A PDF másolatának megőrzéséhez válassza a Fájl> Mentés lehetőséget. Az Acrobat Reader programban válassza a Fájl> Mentés másként vagy a Fájl> Egyéb mentése> Szöveg lehetőséget. 

 A PDF-portfólió másolatának tárolásához válassza a Fájl> Mentés másként> PDF-portfóliót. Ha webböngészőben néz PDF-fájlt, akkor az Acrobat File menü nem jelenik meg. A PDF mentéséhez használja az Acrobat eszköztár Mentés másolatát gombját. Válassza a Fájl> Visszaállítás lehetőséget, majd kattintson a Vissza gombra. Az automatikus mentés funkció megakadályozza a munka elvesztését áramkimaradás esetén, és rögzített időközönként a dokumentum változásainak mentése egy meghatározott helyre. Az eredeti fájl nincs módosítva. Ehelyett az Acrobat létrehoz egy automatikus mentési fájlt a változásokról, amely tartalmazza az összes módosítást, amelyet automatikusan végrehajtott a nyitott dokumentumban. Az automatikus mentési fájl által tartalmazott új információk mennyisége attól függ, hogy az Acrobat milyen gyakran menti az automatikus mentési fájlt. Ha az automatikus mentési periódust 15 percre állítja, akkor probléma merülhet fel a munkája utolsó 14 percében. A rendszeres automatizált mentés megakadályozza az információk elvesztését, és különösen előnyös, ha kiterjedt módosításokat hajt végre egy fájlban, például megjegyzések beépítésével. Az Acrobat újraindítása után automatikusan menthetők az eredeti fájlok. Amikor bezárja, elmenti vagy visszatér egy fájl utolsó mentett változatához, az automatikus mentésű fájl törlődik.

Campaign Wall

Join the Conversation

Sign in with your Facebook account or