Download Adobe After Effects CC 2020 17.0.2.26 (Free) for

Download Adobe After Effects CC 2020 17.0.2.26 (Free) for

From Edgar Wilmington

I'm raising money for a cause I care about, but I need your help to reach my goal! Please become a supporter to follow my progress and share with your friends.

Support this campaign

Subscribe to follow campaign updates!

More Info

Tárolhatja az Adobe PDF vagy a PDF portfólió módosításait az eredeti PDF-ben vagy a PDF másolatában. Akár az egyes PDF fájlokat más fájlformátumokba is mentheti, például szövegbe, XML-be, HTML-be és Microsoft Word-be. A PDF mentése szöveges formátumban lehetővé teszi a tartalom használatát képernyőolvasóval, képernyő nagyítóval vagy más segédeszközzel. Ha nincs hozzáférése az  Adobe   PDF-fájlt létrehozó forrásdokumentumokhoz, akkor is lehetőség van képek és szövegek másolására a PDF-fájlban, hogy mindenhol felhasználhatók legyenek. Akár exportálhatja a PDF-fájlt újrafelhasználható formátumába, vagy exportálhatja a grafikákat egy PDF-be más formátumba. Az Adobe Acrobat Reader felhasználói elmenthetik maguknak a PDF vagy a PDF portfólió másolatát, ha a rekord kitalálója felhatalmazza a felhasználási jogokat. Ha egy dokumentum hozzáadott vagy korlátozott használati jogokkal rendelkezik, az eszköztár alatti dokumentum üzenetsáv leírja a hozzárendelt korlátozásokat vagy jogosultságokat. Ez a módszer a PDF-fájlok, például a PDF-portfóliók és a PDF-fájlok tárolásához, amelyekhez megjegyzéseket, űrlapmezőbejáratokat és elektronikus aláírásokat adott. Digitálisan aláírt PDF fájl mentése érvényteleníti az érintést. A fájl módosításainak mentéséhez válassza a Fájl> Mentés lehetőséget. A PDF másolatának tárolásához válassza a Fájl> Mentés lehetőséget. Az Acrobat Reader programban válassza a Fájl> Mentés vagy a Fájl> Egyéb mentése> Szöveg lehetőséget. 

 A PDF-portfólió másolatának tárolásához válassza a Fájl> Mentés másként> PDF-portfóliót. Ha webböngészőben néz PDF-fájlt, az Acrobat File menü nem érhető el. A PDF mentéséhez használja az Acrobat eszköztár Mentés másolatát gombját. Válassza a Fájl> Visszaállítás lehetőséget, majd kattintson a Vissza gombra. Az automatikus mentés funkció védelmet nyújt a munka elvesztése ellen áramkimaradás esetén, és rendszeres időközönként menti a fájlokat egy előre meghatározott helyre. Az első fájl nincs módosítva. Ehelyett az Acrobat létrehoz egy automatikus mentési fájlt a beállításokról, amely magában foglalja az automatikus mentés óta végrehajtott összes módosítást a nyitott fájlban. Az automatikus mentési fájl által tartalmazott új információk mennyisége attól függ, hogy az Acrobat milyen gyakran menti az automatikus mentési fájlt. Ha az automatikus mentési intervallumot 15 percre állítja, akkor probléma merülhet fel az utolsó 14 percben. A rendszeres automatizált mentés megakadályozza az információvesztést, és különösen hasznos, ha kiterjedt módosításokat hajt végre egy fájlban, például megjegyzések beépítésével. Az Acrobat újraindításakor automatikusan mentheti az eredeti fájlokat. Amikor bezár, manuálisan ment, vagy visszatér a dokumentum legutóbb mentett verziójához, az automatikus mentési fájl törlődik.

Campaign Wall

Join the Conversation

Sign in with your Facebook account or