Catalog.altgradauto® - Kitul de prindere cu pivot Hood

Catalog.altgradauto® - Kitul de prindere cu pivot Hood

From Sal Fgpgames

I'm raising money for a cause I care about, but I need your help to reach my goal! Please become a supporter to follow my progress and share with your friends.

Support this campaign

Subscribe to follow campaign updates!

More Info

Catalog.altgradauto este un dealer autorizat și dacă aveți orice întrebare; puteți solicita un specialist printr-un chat live. Aceasta este întotdeauna cea mai potrivită piese ford focus de focalizare pentru piesele de mașină pentru a vă concentra cu o garanție de potrivire a prețului și, rapid și hassle liber să se întoarcă dacă este găsit defect.

Detalii produs

Hood Pivot Bushing Kit vă va servi vehiculul pentru anii următori sau pentru întreaga viață, deoarece este fabricat din material de înaltă calitate și este proiectat folosind tehnologia de ultimă oră având în vedere clienții. Acestea oferă componente de calitate superioară la un cost accesibil pentru a vă satisface nevoile.

Caracteristici:

 

• Realizat din materiale premium de către experți

• Conceput pentru a se potrivi standardelor riguroase de calitate

• Un preț prietenos la buget la calitate ridicată.

Marcă: Catalog.altgradauto.ro

Ei s-au angajat în succesul pe termen lung al clienților săi, evoluându-se într-un lider în piesele noi de mare capacitate și au continuat să investească în extinderea ofertelor de produse. Mai mult de 20.000 de piese Ford Focus, printre care se numără piesele noi pentru piese auto și componentele șasiului remorcă, cum ar fi arcurile și șocurile de aer, arcurile de frână, frâna de aer și roata, caroseria și cabina, răcirea, transmisia, etc.

au fost încorporate în inventarul lor divers. Asigurarea Calității conduce cultura corporativă a companiei. Acestea se traduc la opțiunile de produs care îndeplinesc sau depășesc standardele de performanță ale OE cu operațiunile certificate ISO9001: 2008, combinate cu expertiza inginerică avansată. Fiți acoperite cu asigurarea lor, astfel încât să nu luați o șansă cu camionul sau piese auto ford focus.

Garanţie

 

Catalog.altgradauto Inc. garantează tuturor părților noi de Piese Auto Ford focus împotriva materialului defectuos sau a manoperei și că piesele și produsele trebuie să respecte sau să depășească specificațiile cerute în general pentru componentele de mașină piese auto ford focus. Condiții care rezultă din utilizarea necorespunzătoare, neglijența, modificările, accidentele sau instalarea necorespunzătoare, întreținerea sau supunerea la condiții anormale de utilizare; nu se aplică garanției.

 

 

Catalog.altgradauto răspunderea se limitează la înlocuirea sau repararea piese  ford focus de focalizare care au fost găsite defectuoase fie în material, fie în execuție în termen de șaizeci (60) de zile de la data achiziționării de piese auto ford focus și nu vor acoperi eventualele pagube secundare sau accidentale rezultate din utilizarea lor.

Nu există nici o garanție de vandabilitate sau de aptitudine pentru un anumit scop sau altă garanție; exprimate, implicite sau statutare, orice afirmație de fapt sau promisiuni de către aceștia cu referire la mărfurile care se extind dincolo de specificații, cu excepția cazului în care acestea sunt convenite de către companie și cumpărător.

În nici un caz, compania nu va fi răspunzătoare pentru profiturile anticipate sau pentru pagubele produse sau produse în mod accidental sau în consecință, iar cumpărătorul trebuie să le despăgubească și să le stăpânească împotriva oricăror pierderi, vătămări sau daune, unei persoane sau bunuri care depășește garanțiile stabilite de mai sus.

Nici o persoană nu este autorizată să modifice sau să adauge oricare dintre obligațiile care decurg din această garanție.

Amenajarea vehiculului

 

Poate necesita un profesionist pentru instalare. Deși nu este specific fiecărui vehicul, dar este utilizat în mod obișnuit pentru vehicule personalizate construite sau de curse.

Campaign Wall

Join the Conversation

Sign in with your Facebook account or

Help Sal raise $1,000 by making a donation.