Adobe After Effects Downloaden? | Gratis voor Mac

Adobe After Effects Downloaden? | Gratis voor Mac

From Edgar Wilmington

I'm raising money for a cause I care about, but I need your help to reach my goal! Please become a supporter to follow my progress and share with your friends.

Support this campaign

Subscribe to follow campaign updates!

More Info

A változtatásokat Adobe PDF-be vagy PDF-portfólióba tárolhatja az Első PDF-fájlban vagy a PDF másolatában. Mentheti az egyes PDF fájlokat további fájlformátumokba is, például szövegbe, XML-be, HTML-be és Microsoft Word-be. A PDF fájl formátumba mentése szöveges formátumban lehetővé teszi az anyag használatát képernyőolvasóval, képernyő nagyítóval vagy más segédeszközzel. Ha nincs hozzáférése ehhez az  Adobe   PDF fájlt létrehozó forrásdokumentumokhoz, akkor is lehetőség van képek és szövegek másolására a PDF-fájlból, hogy mindenhol felhasználhatók legyenek. Exportálhatja a PDF-fájlt újrafelhasználható formátumba, vagy exportálhatja a grafikákat egy PDF-be egy másik formátumba. Az Adobe Acrobat Reader felhasználói elmenthetik maguknak a PDF vagy a PDF portfólió másolatát, ha a dokumentum készítője engedélyezte a használati jogokat. Ha egy dokumentumnak további vagy korlátozott használati jogai vannak, akkor az eszköztár régió alatti rekord üzenetsáv leírja a hozzárendelt korlátozásokat vagy jogosultságokat. Ezzel a technikával mentheti a PDF-eket, például a PDF-portfóliókat és azokat a PDF-fájlokat, amelyekhez megjegyzéseket, űrlap-bejáratokat és elektronikus aláírásokat adott. Digitálisan aláírt PDF fájl mentése érvényteleníti az érintést. A fájl módosításainak tárolásához válassza a Fájl> Mentés lehetőséget. A PDF másolatának mentéséhez válassza a Fájl> Mentés másként lehetőséget. Az Acrobat Reader programban válassza a Fájl> Mentés vagy a Fájl> Egyéb mentése> Szöveg lehetőséget. 

 A PDF-portfólió másolatának megőrzéséhez válassza a Fájl> Egyéb mentése> PDF-portfólió lehetőséget. Ha egy webböngészőben lát PDF-fájlt, az Acrobat File menü nem érhető el. A PDF tárolásához használja az Acrobat eszköztár Mentés másolatát gombját. Válassza a Fájl> Visszaállítás lehetőséget, majd kattintson a Vissza gombra. Az automatikus mentés funkció megakadályozza a munka elvesztését áramkimaradás esetén, fokozatosan és rendszeres időközönként mentve a fájlváltozásokat egy előre meghatározott helyre. Az első fájl nincs módosítva. Inkább az Acrobat létrehoz egy automatikus mentési fájlt a beállításokról, amely tartalmazza az összes változtatást, amelyet automatikus mentésként végrehajtott a nyitott dokumentumban. Az automatikus mentési fájlban található új információk mennyisége attól függ, hogy az Acrobat milyen gyakran őrzi meg az automatikus mentési fájlt. Ha az automatikus mentési intervallumot 15 percre állítja, akkor probléma merülhet fel a munkájának utolsó 14 percében. A gyakori automatizált mentés megakadályozza az adatvesztést, és különösen előnyös, ha kiterjedt módosításokat hajt végre egy fájlban, például megjegyzések beépítésével. Az Acrobat újraindítása után automatikus mentéses módosításokat lehet alkalmazni az eredeti dokumentumokon. Amikor bezárja, elmenti vagy visszaállítja a fájl utoljára mentett változatát, az automatikus mentési fájl törlődik.

Campaign Wall

Join the Conversation

Sign in with your Facebook account or