Adobe After Effects - Download Gratis

Adobe After Effects - Download Gratis

From Ken Mosley

I'm raising money for a cause I care about, but I need your help to reach my goal! Please become a supporter to follow my progress and share with your friends.

Support this campaign

Subscribe to follow campaign updates!

More Info

A változtatásokat Adobe PDF-be vagy PDF-portfólióba tárolhatja az Első PDF-fájlban vagy a PDF másolatában. Akár el is mentheti az egyes PDF fájlokat más dokumentumformátumokba, beleértve a szöveget, az XML-t, a HTML-t és a Microsoft Word-t. A PDF fájl formátumba mentése szöveges formátumban lehetővé teszi az anyag használatát képernyőolvasóval, képernyő nagyítóval vagy más segédeszközzel. Ha nincs hozzáférése az  Adobe   PDF-fájlt létrehozó forrásdokumentumokhoz, akkor is másolhat képeket és szövegeket a PDF-ből, hogy máshol felhasználhassa őket. Akár exportálhatja a PDF-fájlt újrafelhasználható formátumba, vagy exportálhatja a grafikákat PDF-be más formátumba. Az Adobe Acrobat Reader felhasználói megkímélhetnek egy PDF vagy PDF portfólió másolatát, ha a dokumentum kitalálója felhatalmazza a felhasználási jogokat. Ha egy dokumentumnak további vagy korlátozott használati jogai vannak, akkor az eszköztár alatti dokumentum üzenetsáv leírja a hozzárendelt korlátozásokat vagy jogosultságokat. Ez a rendszer PDF-fájlok tárolására, beleértve a PDF-portfóliókat, és azokat a PDF-fájlokat, amelyekből megjegyzéseket adott hozzá, a mezőbejáratokat és a digitális aláírásokat. Digitálisan aláírt PDF fájl mentése érvényteleníti az aláírást. A fájl módosításainak mentéséhez válassza a Fájl> Mentés lehetőséget. A PDF másolatának megőrzéséhez válassza a Fájl> Mentés másként lehetőséget. Az Acrobat Reader programban válassza a Fájl> Mentés vagy a Fájl> Egyéb mentése> Szöveg lehetőséget. 

 A PDF-portfólió másolatának megőrzéséhez válassza a Fájl> Egyéb mentése> PDF-portfólió lehetőséget. Ha webböngészőben néz PDF-fájlt, akkor az Acrobat File menü nem elérhető. A PDF mentéséhez használja az Acrobat eszköztár Mentés másolatát gombját. Válassza a Fájl> Visszaállítás lehetőséget, majd kattintson a Vissza gombra. Az automatikus mentés funkció megakadályozza, hogy áramkimaradás esetén elveszítse a munkáját, és rendszeres időközönként mentse a fájlváltozásokat egy meghatározott helyre. Az első fájl nincs módosítva. Ehelyett az Acrobat létrehoz egy automatikus mentési rekordot a módosításokról, amely tartalmazza a legutóbbi automatikus mentés óta a nyitott dokumentumban végzett összes módosítást. Az automatikus mentési fájl új adatmennyisége attól függ, hogy az Acrobat milyen gyakran menti az automatikus mentési fájlt. Ha az automatikus mentési periódust 15 percre állítja, akkor probléma merülhet fel a munkájának utolsó 14 percében. A gyakori automatizált mentés megakadályozza az információk elvesztését, és különösen előnyös, ha kiterjedt módosításokat hajt végre egy fájlban, például megjegyzések beépítésével. Az Acrobat újraindítása után automatikusan mentheti az eredeti dokumentumokat. Amikor bezár, manuálisan ment, vagy visszatér a dokumentum utolsó mentett verziójához, az automatikus mentési fájl törlődik.

Campaign Wall

Join the Conversation

Sign in with your Facebook account or