Adobe After Effects CS6 Full Version Gratis [PC]

Adobe After Effects CS6 Full Version Gratis [PC]

From Kirk Greenwood

I'm raising money for a cause I care about, but I need your help to reach my goal! Please become a supporter to follow my progress and share with your friends.

Support this campaign

Subscribe to follow campaign updates!

More Info

A változtatásokat Adobe PDF-be vagy PDF-portfólióba tárolhatja az Első PDF-fájlban vagy a PDF másolatában. Akár elmentheti az egyes PDF fájlokat más dokumentumformátumokba, beleértve a szöveget, XML-t, HTML-t és a Microsoft Word-t. A PDF mentése szöveges formátumban lehetővé teszi, hogy az anyagot képernyőolvasóval, képernyő nagyítóval vagy más segédeszközzel használja. Ha nincs hozzáférése ehhez az  Adobe   PDF fájlt generáló forrásfájlokhoz, akkor is másolhatja a képeket és a szövegeket a PDF-be, hogy máshol is felhasználhassa őket. Akár exportálhatja a PDF-fájlt újrafelhasználható formátumba, vagy exportálhatja a képeket PDF-be egy másik formátumba. Az Adobe Acrobat Reader felhasználói megkímélhetik a PDF vagy a PDF portfólió másolatát, ha a dokumentum készítője felhatalmazza a felhasználási jogokat. Ha egy dokumentumnak további vagy korlátozott használati jogai vannak, akkor az eszköztár régió alatti rekord üzenetsáv leírja a hozzárendelt korlátozásokat vagy jogosultságokat. Ez a megközelítés a PDF-ek, például a PDF-portfóliók és a PDF-fájlok tárolásához, amelyekhez megjegyzéseket, űrlapmezőbejegyzéseket és digitális aláírásokat adott. Digitálisan aláírt PDF fájl mentése érvényteleníti az érintést. A fájl módosításainak mentéséhez válassza a Fájl> Mentés lehetőséget. A PDF másolatának megőrzéséhez válassza a Fájl> Mentés lehetőséget. Az Acrobat Reader programban válassza a Fájl> Mentés vagy a Fájl> Mentés másként> Szöveg lehetőséget. 

 A PDF-portfólió másolatának mentéséhez válassza a Fájl> Mentés másként> PDF-portfóliót. Ha egy webböngészőben lát PDF-fájlt, az Acrobat File menü nem érhető el. A PDF tárolásához használja az Acrobat eszköztár Mentés másolatát gombját. Válassza a Fájl> Visszaállítás lehetőséget, majd kattintson a Vissza gombra. Az automatikus mentés funkció megakadályozza, hogy áramkimaradás esetén elveszítse a munkáját, és rendszeres időközönként mentse a dokumentumot előre meghatározott helyre. Az eredeti fájl nincs módosítva. Inkább az Acrobat létrehoz egy automatikus mentési fájlt a beállításokról, amely magában foglalja az összes mentést, amelyet az automatikus mentés óta a nyitott dokumentumban végrehajtott. Az automatikus mentési fájlban található új információk mennyiségét az Acrobat menti az automatikus mentési fájl gyakorisága. Ha az automatikus mentési intervallumot 15 percre állítja, akkor probléma merülhet fel a munkájának utolsó 14 percében. A rendszeres automatizált mentés megakadályozza az információk elvesztését, és különösen hasznos, ha kiterjedt módosításokat hajt végre egy fájlban, például megjegyzések hozzáadásával. Az Acrobat újraindítása után automatikusan menthetők az eredeti fájlok. Amikor bezárja, elmenti vagy visszaállítja a dokumentum legutóbb mentett verzióját, az automatikus mentési fájl törlődik.

Campaign Wall

Join the Conversation

Sign in with your Facebook account or