Adobe After Effects CC 2020 17.5.0.40 - Baixar para

Adobe After Effects CC 2020 17.5.0.40 - Baixar para

From Ken Mosley

I'm raising money for a cause I care about, but I need your help to reach my goal! Please become a supporter to follow my progress and share with your friends.

Support this campaign

Subscribe to follow campaign updates!

More Info

Tárolhatja a változtatásokat Adobe PDF-be vagy PDF-portfólióba az eredeti PDF-fájlba vagy a PDF-fájl másolatába. Az egyes PDF-fájlokat akár más dokumentumformátumokba is mentheti, beleértve a szöveget, az XML-t, a HTML-t és a Microsoft Word-t. A PDF fájl formátumba mentése szöveges formátumban lehetővé teszi az anyag használatát képernyőolvasóval, képernyő nagyítóval vagy más segédeszközzel. Ha nincs hozzáférése ehhez az  Adobe   PDF fájlt generáló forrásdokumentumokhoz, akkor is másolhat szöveget és képeket a PDF-fájlban, hogy máshol felhasználhassa őket. Akár exportálhatja a PDF-fájlt újrafelhasználható formátumba, vagy exportálhatja a grafikákat egy PDF-be más formátumba. Az Adobe Acrobat Reader felhasználói elmenthetik maguknak a PDF vagy a PDF portfólió másolatát, ha a rekord készítője felhatalmazott jogokkal rendelkezik. Ha egy dokumentum hozzáadott vagy korlátozott használati jogokkal rendelkezik, akkor az eszköztár alatti dokumentumüzenetsáv leírja a hozzárendelt korlátozásokat vagy jogosultságokat. Ez a rendszer PDF-fájlok tárolására, beleértve a PDF-portfóliókat, és azokat a PDF-fájlokat, amelyekből megjegyzést fűzött, mezei bejáratokat és elektronikus aláírásokat adott hozzá. Digitálisan aláírt PDF fájl mentése érvényteleníti az érintést. A fájl módosításainak tárolásához válassza a Fájl> Mentés lehetőséget. A PDF másolatának mentéséhez válassza a Fájl> Mentés másként lehetőséget. Az Acrobat Reader programban válassza a Fájl> Mentés vagy a Fájl> Egyéb mentése> Szöveg lehetőséget. 

 A PDF-portfólió másolatának tárolásához válassza a Fájl> Mentés másként> PDF-portfóliót. Ha egy webböngészőben lát PDF-fájlt, akkor az Acrobat File menü nem jelenik meg. A PDF mentéséhez használja az Acrobat eszköztár Mentés másolatát gombját. Válassza a Fájl> Visszaállítás lehetőséget, majd kattintson a Vissza gombra. Az automatikus mentés funkció megakadályozza a munka elvesztését áramkimaradás esetén, fokozatosan és rögzített időközönként mentve a dokumentumot egy meghatározott helyre. Az eredeti fájl nincs módosítva. Ehelyett az Acrobat létrehoz egy automatikus mentési rekordot a módosításokról, amely tartalmazza az automatikus mentés óta végrehajtott összes módosítást a nyitott dokumentumban. Az automatikus mentési fájl által tartalmazott új információk mennyisége attól függ, hogy az Acrobat milyen gyakran menti az automatikus mentési fájlt. Ha az automatikus mentés időtartamát 15 percre állítja, akkor probléma merülhet fel a munkája utolsó 14 percétől. A gyakori automatizált mentés megakadályozza az adatvesztést, és különösen előnyös, ha kiterjedt módosításokat hajt végre egy fájlban, például megjegyzések hozzáadásával. Az Acrobat újraindítása után automatikusan mentheti az eredeti dokumentumokat. Amikor bezár, manuálisan ment, vagy visszatér a dokumentum utolsó mentett változatához, az automatikus mentési fájl törlődik.

Campaign Wall

Join the Conversation

Sign in with your Facebook account or