8 TIPS OM DE JUISTE VERVOERDER TE KIEZEN

8 TIPS OM DE JUISTE VERVOERDER TE KIEZEN

From Ayesha Kayani

Het kiezen van een Container Transport om mee te verzenden kan een uitdagende beslissing zijn met blijvende gevolgen. Een verzendpartner zal een aanzienlijke impact hebben op de dagelijkse activiteiten van uw bedrijf. Om

Support this campaign

Subscribe to follow campaign updates!

More Info

Het kiezen van een Container Transport om mee te verzenden kan een uitdagende beslissing zijn met blijvende gevolgen. Een verzendpartner zal een aanzienlijke impact hebben op de dagelijkse activiteiten van uw bedrijf. Omdat er zoveel op het spel staat, is het belangrijk dat u de tijd neemt om al uw opties te analyseren en evalueren en de container te selecteren die het beste voldoet aan de containerbehoeften en supply chain-behoeften van uw organisatie.

Om u te helpen bij het evaluatieproces, hebben we een gids ontwikkeld die een aantal van de belangrijkste factoren analyseert waarmee u rekening moet houden bij het selecteren van een koerier. Op basis van uw zakelijke behoeften, kunt u de belangrijkste factoren en criteria bepalen die u moet gebruiken bij het evalueren van die factoren.

Overwegingen bij het kiezen van een verzendcontainer:

1. Kosten, kwaliteit en tijd:

Prijsbepaling is een bepalende factor bij het kiezen van een koerier om mee te verzenden en is meestal een van de eerste aanvragen die we ontvangen. Er zijn echter twee extra items om te prioriteren bij het kiezen van een koerier.

Het is belangrijk om naast prijs ook rekening te houden met zowel kwaliteit als levertijd. Als verlader moet u de behoeften van uw bedrijf identificeren en de factoren die u het belangrijkst vindt. Als u ervoor kiest om te verzenden met de goedkoopste container, kunt u kwaliteit en levertijd inleveren.

Als u deze factoren in gedachten houdt bij het evalueren van potentiële vervoerders, vermindert u het risico dat gepaard gaat met het selecteren van een nieuwe container. Het is belangrijk om uw bedrijf en de supply chain-behoeften te analyseren voordat u een container zoekt. Hiermee kunt u uw opties beperken en bepalen welke container het beste past.

2. Aangeboden diensten:

Welke services heeft uw bedrijf nodig? Welke transportservices biedt de vervoerder? Kan één bedrijf aan al uw behoeften voldoen, of moet u met meerdere verladers werken om uw vracht te verplaatsen? Als uw bedrijf meer dan één service vereist, zal het werken met meerdere bedrijven zowel uw tijdinvestering als uw kosten verhogen. Het kan voordelig zijn om te werken met een aanbieder die meerdere services aanbiedt en aan alle behoeften van uw bedrijf kan voldoen.

3. Betrouwbaarheid:

Heeft de verzender hoge serviceniveaus (LOS)? Uw bedrijf is afhankelijk van de tijdige aankomst van uw vracht naar verschillende bestemmingen. Een betrouwbare koerier kan helpen de positieve reputatie van uw bedrijf op te bouwen en op zijn beurt uw bedrijf te laten groeien en aan de verwachtingen van uw klanten te voldoen. Stelt u zich eens voor: verzending met een koerier die goedkoper is, maar uw lading nooit op tijd kan leveren, waardoor uw vracht het inspectievenster mist en niet op tijd op de markt komt. Natuurlijk heb je misschien op de korte termijn geld bespaard, maar uiteindelijk zal deze onbetrouwbare koerier je uiteindelijk meer geld kosten bij late of verwende ladingen, en nog erger, de reputatie van je bedrijf.

Het is belangrijk om een ​​container te kiezen die transparante communicatie over uw zending biedt, omdat het de koerier verantwoordelijk houdt voor de lading en u op de hoogte houdt van de status van uw zending.

4. Capaciteit:

Recente trends laten zien dat de vraag naar transportdiensten ruimschoots opweegt tegen het huidige aanbod. De Conference Board van Canada suggereert dat de kloof tussen vraag en aanbod van vrachtwagenchauffeurs tegen 2020 naar verwachting 25.000 is, wat resulteert in een capaciteitstekort. Terwijl we ons voorbereiden op een nog groter tekort, wordt het nu essentieel om capaciteit veilig te stellen.

Niet elke koerier zal een goede kandidaat zijn voor uw bedrijf. Sommige luchtvaartmaatschappijen zijn sterker dan andere in bepaalde regio's. Het vinden van een vervoerder met een netwerk dat de rijstroken omvat waarop uw vracht zal reizen, is cruciaal voor het tot stand brengen van een winstgevende relatie voor beide partijen.

5. Veiligheid:

Wat betekent veiligheid voor u als afzender? Stel je twee dragers voor: één heeft lagere tarieven, maar staat erom bekend dat ze hun logboeken fudderen en de wet overtreden om op tijd bij de locatie te komen. Bovendien zijn de ongevallencijfers van het bedrijf hoger dan het sectorgemiddelde. De andere vervoerder heeft iets hogere tarieven, maar gebruikt elektronische logboekregelaars (ELD's), wat betekent dat hun chauffeurs 100% legaal zijn en een van de beste veiligheidsbeoordelingen in Noord-Amerika heeft. Welk bedrijf zou je kiezen? Net zoals veiligheid belangrijk is voor u als afzender, is het ook voor uw klanten even belangrijk. Verzending met een koerier die prioriteit geeft aan veiligheid kan helpen om uw supply chain-imago op te bouwen, wat leidt tot meer verkoop.

Klanten besteden aandacht aan de veiligheidsclassificatie van een bedrijf en zijn geneigd om te verzenden met bedrijven die een veilige reputatie hebben.

Campaign Wall

Join the Conversation

Sign in with your Facebook account or