5 belangrijke vragen die u moet stellen voordat u een verhui

5 belangrijke vragen die u moet stellen voordat u een verhui

From Ayesha Kayani

Verhuizen naar een nieuw huis betekent veel beslissingen nemen in een zeer korte tijd. Van het selecteren van de beste benodigdheden tot het kiezen van de juiste verhuisdatum, het aantal taken kan ronduit overweldigend w

Support this campaign

Subscribe to follow campaign updates!

More Info

Verhuizen naar een nieuw huis betekent veel beslissingen nemen in een zeer korte tijd. Van het selecteren van de beste benodigdheden tot het kiezen van de juiste verhuisdatum, het aantal taken kan ronduit overweldigend worden. De belangrijkste beslissing om te verhuizen is ook de moeilijkste: de juiste Transportbedrijf Moerdijk kiezen.

Met duizenden lokale en interstate verhuisbedrijven in het hele land, is er geen tekort aan keuzemogelijkheden voor uw bedrijf. Het is belangrijk om de juiste vragen te stellen voordat u een verhuisbedrijf inhuurt voor de klus.

Om het verhuisbedrijf te vinden dat het beste bij uw specifieke behoeften past, zijn hier vijf vragen die u hen eerst moet stellen.

Heeft u de juiste vergunning?

Om te voorkomen dat zwendel en frauduleuze verhuizers worden verplaatst, moet u vragen of het verhuisbedrijf de juiste vergunning heeft. Alle professionele interstate verhuisbedrijven moeten een licentienummer hebben dat is uitgegeven door het Amerikaanse ministerie van Transport. U kunt hun licentienummer en klachtengeschiedenis hier bekijken. Anderzijds worden lokale verhuisbedrijven die alleen klanten verplaatsen binnen dezelfde staat gereguleerd door de staat - niet door het Amerikaanse ministerie van Transport. Daarom moeten lokale verhuizers een staatsvergunning hebben. Het is belangrijk op te merken dat elke staat zijn eigen set van bewegende voorschriften en licentievereisten heeft.

Als u een verhuisbedrijf selecteert uit het netwerk van betrouwbare verhuizers van Moving.com, hoeft u deze vraag natuurlijk niet te stellen. Elk professioneel verhuisbedrijf waarmee we bij Moving.com werken, moet een vergunning hebben en verzekerd zijn.

Hebben ze ervaring met mijn specifieke type verhuizing?

Vraag het verhuisbedrijf of ze al dan niet ruime ervaring hebben met het omgaan met uw specifieke type verhuizing. Als u bijvoorbeeld verhuist naar een hoogbouwappartement, een stadshuis met meerdere verdiepingen (en trappen), of naar een grote stad, moet u vragen of het verhuisbedrijf ervaring heeft met het type verhuizing. Verhuizers moeten goed voorbereid zijn op alles wat op hun weg komt - d.w.z. parkeerbeperkingen, steile trappen, geen liften en kleine deuropeningen.

Wat voor soort dekking biedt uw bedrijf?

Voordat je je spullen overhandigt, moet je ervoor zorgen dat je spullen worden gedekt in geval van een ongeluk tijdens de verhuizing. Of u nu over straat of door het land verhuist, uw professionele verhuisbedrijf moet meerdere opties voor aansprakelijkheidsdekking hebben waaruit u kunt kiezen. Gelicentieerde interstate verhuizers zijn verplicht twee soorten aansprakelijkheidsopties aan te bieden: volledige waardebescherming en vrijgegeven waarde. De FMCSA (Federal Motor Carrier Safety Administration) definieert deze opties hieronder:

Volledige waardebescherming: "uw verhuizer is aansprakelijk voor de vervangingswaarde van verloren of beschadigde goederen in uw gehele zending ... Dit is het uitgebreidere plan dat beschikbaar is voor de bescherming van uw eigendommen." De kosten van Full Value Protection verschillen per verhuizer.

Beveiliging tegen vrijgegeven waarde: “De meest economische bescherming die beschikbaar is, is de vrijgegeven waarde, omdat deze zonder extra kosten wordt aangeboden. De bescherming is echter minimaal. Met deze optie aanvaardt de verhuizer aansprakelijkheid voor niet meer dan 60 cent per pond per artikel. "

Klanten hebben ook de mogelijkheid om een ​​verzekering te kopen bij een externe verzekeringsmaatschappij. Voordat u echter een verzekering aanschaft, raadt de FMCSA aan om de verzekeringspolis van uw huiseigenaar te controleren om ervoor te zorgen dat u nog niet verzekerd bent.

Naast opties voor aansprakelijkheidsdekking, moet u vragen om het bewijs van verzekering van een verhuisbedrijf te zien. Opmerking: elk legitiem, erkend verhuisbedrijf moet u zijn eigen verzekeringspolis kunnen tonen wanneer daarom wordt gevraagd....

Kunt u een bindende offerte of een niet-overschrijden schatting geven?

Laat uw rekening u niet voor verrassingen achterlaten. Veel (zo niet de meeste) verhuisbedrijven bieden niet-bindende schattingen, wat betekent dat de geschatte prijs van uw verhuizing kan veranderen, afhankelijk van de werkelijke kosten. Dit kan goed of slecht zijn. Als uw verhuizing meer manuren vereist of zwaarder is dan oorspronkelijk geschat, kunt u uiteindelijk meer betalen dan de oorspronkelijke schatting. Als dit niet het geval is, kunt u geluk hebben en minder betalen.

Wilt u liever precies weten hoeveel u van tevoren verschuldigd bent? Dan kan het inhuren van een verhuisbedrijf dat een bindende schatting biedt de betere optie zijn. Een bindende schriftelijke schatting zorgt ervoor dat de kosten van uw verhuizing de oorspronkelijke kostenraming niet overschrijden. De bindende schatting moet add-ons en eventuele kosten omvatten. Vraag bij het starten van uw zoektocht naar een bedrijf of het bedrijf bindende schriftelijke schattingen voor zijn klanten aanbiedt. Alle add-ons en diensten, zoals trappen, reistijd en meer, moeten worden opgenomen en duidelijk in de offerte worden vastgelegd.

Campaign Wall

Join the Conversation

Sign in with your Facebook account or